欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 2017届高考英语二轮复习语法综合演练:专题9 非谓语动词(含解析)

2017届高考英语二轮复习语法综合演练:专题9 非谓语动词(含解析)

资料类别: 英语/同步

所属版本: 通用

所属地区: 全国

上传时间:2017/1/3

下载次数:30次

资料类型:

文档大小:51KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?
综合演练
(用所给动词的适当形式填空)
Good afternoon,my dear friends.
My name is Li Jin.Today I'm very glad__1__(have) the chance__2__ (run) for vice president of the English Club.Concerning the position,I feel qualified__3__(take) the job.First,I have gained a lot of experience in management and have won wide praise from my classmates for my job as monitor.Second,I'm a warm­hearted boy and always ready to help others.Third,I am good at__4__(organize) all kinds of activities and have successfully held a number of English corners.
__5__(look) ahead,I will try my best__6__(assist) the president and serve my fellow students if I am lucky enough__7__(vote) vice president.On one hand,I will organize some campus activities,like “English Evening”,a platform where students can show their English and learn from each other.And I will also invite some famous professors__8__(give) lectures to us students so that we can acquire a lot of knowledge. On the other hand,I will organize more activities__9__ (enhance) the communication between schools.We can compete with students from other universities in debate contests or speech contests.Moreover,I will open more channels for you__10__ (voice)  your opinions.
I sincerely hope that you will give me a chance,and I promise you that I will be a good vice president.
Thank you.
[语篇解读] 本文为李津竞选英语俱乐部副主席的竞选演讲。
1.解析:考查非谓语动词作状语。be glad to do sth.“很高兴做某事”。
答案:to have
2.解析:the chance to do sth.“做某事的机会”,其中不定式作定语。
答案:to run
3.解析:feel qualified to do sth.“觉得有能力做某事”。
答案:to take
4.解析:介词后用动名词作宾语。be good at sth./doing sth.“擅长做某事”。
答案:organizing
5.解析:此处应用现在分词作状语。look ahead“展望未来”。
答案:Looking
6.解析:try one's best to do sth.“尽某人最大的努力做某事”。
答案:to assist
7.解析:be+adj.+enough to do sth.“足够……能做某事”,其中不定式作结果状语,又因为I与vote之间是被动关系,故用不定式的被动式。
答案:to be voted
8.解析:invite sb.to do sth.“邀请某人做某事”。
答案:to give
9.解析:此处应用不定式作目的状语。
答案:to enhance
10.解析:channels for sb.to do sth.“让某人做某事的渠道”。
答案:to voice















高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!


































本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营