欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 湖南师大附中2018届高三上学期摸底考试(7月)英语试卷

湖南师大附中2018届高三上学期摸底考试(7月)英语试卷

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 湖南

上传时间:2017/9/29

下载次数:136次

资料类型:月考/阶段

文档大小:204KB

所属点数: 0

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

炎德·英才大联考湖南师大附中2018届高三摸底考试
英 语时120分钟   满分:150分得分____________第一部分 听力(共两节满分30分)做题时先将答案标在试卷上。录音内容结束后你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分满分7.5分)听下面5段对话。每段对话A、B、C三个选项中选出最佳选项并标在试卷的相应位置。听完每段对话后你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例: How much is the shirt?A. £19.15.  B. £9.18.  C. £9.15.答案是 C。(C)1. What is the woman probably?
A. A teacher.  B. A waitress.  C. A nurse.
(C)2. Where are the speakers most probably?
A. At an airport.
B. At a police station.
C. At a hotel.
(A)3. What is the time now?
A. 10:20.  B. 10:35.  C. 10:50.(B)4. What does the woman ask the man to do?
A. Tell her how to use the printer.
B. Get the printer repaired for her.
C. Buy her a new printer.
(A)5. What is the probable relationship between the speakers?
A. Husband and wife.
B. Boss and employee.
C. Host and guest.
第二节(共15小题;每小题1.5分满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题从题中所给的A、B、C 三个选项中选出最佳选项并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前你将有时间阅读各个小题每小题5秒钟;听完后各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料回答第6、7题。(C)6. Which of the following subjects is the man worst at?
A. Maths.  B. Physics.  C. Geography.
(A)7. Where will the man most probably go for his vacation?
A. Hawaii.  B. Long Island.  C. California.
听第7段材料回答第8、9题。(C)8. What makes the woman want to quit her job?
A. The unsatisfactory salary.
B. The terrible relationship with her colleagues.
C. The heavy and high-pressure workload.(A)9. What does the woman finally decide to do?
A. Take a break.  B. Take the promotion.  C. Quit her job.
听第8段材料回答第10至12题。(A)10. Why does the woman ask the man to drive for a while?
A. She is tired.  B. She is busy.  C. She is ill.
(B)11. Why does the man want to buy a car?
A. He wants to learn to drive.
B. He thinks he needs one in the U.S.
C. He doesn't like public transportation.
(B)12. How is the man going to learn to drive?
A. Asking his brother to teach him.
B. Taking a driving class.
C. Asking the woman to teach him.
听第9段材料回答第13至16题。(C)13. What is the woman's favorite song by Adele?
A. Skyfall.
B. Rolling in the Deep.
C. Someone Like You.
(B)14. Which kind of seats would the woman prefer?
A. Ordinary seats.  B. Guest seats.  C. VIP seats.
(B)15. How much will the speakers pay for the tickets in total?
A. 1,800 yuan.  B. 2,700 yuan.  C. 3,000 yuan.
(A)16. How will the speakers buy the tickets?
A. On the Internet.
B. Over the phone.
C. From the ticket office.
听第10段材料回答第17至20题。(C)17. Where is the cemetery located?
A. It is located in the centre of Washington,DC.
B. It is beside an animal reserve.
C. It is near the Anacostia River.
(C)18. Why do the cemetery officials refuse to use poisons to kill the weeds?
A. To inspire the local economy.
B. To save money.
C. To protect the environment.
(B)19. Which of the following is NOT one of the advantages of using goats to kill the weeds?
A. Less money.
B. Less labor.
C. Environment protection.
(A)20. What is used to keep the goats from leaving the cemetery?
A. An electronic fence.  B. Workers.  C. Brick walls.
第二部分 阅读理解(共两节满分40分)第一节(共15小题;每小题2分满分30分)阅读下列短文从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项并在答题卡上将该项涂黑。A
The American Robin (知更鸟)Characteristics
The American robin is 8 to 11 inches in length and 12 to 16 inches in width when its wings are spread. The male American robins have dark gray or brown back and wing feathers and reddish-orange chest feathers. The females have the same pattern, Range
The American robins can be found in all of the United States and Canada except for Hawaii and the northernmost parts of Alaska and Canada. They can also be found in parts of Mexico and Central America. The American robins are migratory and populations move south in winter, although some populations stay in place.
Life Cycle
Robins mate (交配) in the spring from April through to July. A female robin may breed two or three times a season. A female robin builds a cup-shaped nest with soft tree branches, with the mud, she will add grass and other soft materials. Sometimes a male robin helps to collect materials for the nest. The nest is built five to fifteen feet above the ground in a tree or bush. Sometimes a robin builds its nest on a window ledge. A female robin will lay three to five eggs at a time and it will take about two weeks before the baby robins are born.
                            

(D)21. What is the color of male American robins' chest feathers?
A. Dark gray.  B. Brown
C. Gray.  D. Reddish-orange.【解析】细节理解题。 根据第一部分第二句话“The male American robins have dark gray or brown back wing feathers and reddish-orange chest feathers.”可知D正确。(C)22. What do we know about American robins' life cycle,according to the last paragraph?
A. Robins only mate in April and July.
B. Male robins help to spread mud on the inside of the nest.
C. A robin's nest may be found on a window ledge.
D. A female robin may lay two or three eggs at a time.
【解析】细节理解题。 根据第三部分第一句话“Robins mate (交配)in the spring from April through to July.”可以排除A;根据第五、六句话“After she lines the nest with the mud, 可以排除B; 根据最后一句话“A female robin will lay three to five eggs at a time”可以排除D。(B)23. The passage is most likely to be taken from ________.【解析】推理判断题。根据全文可知这篇文章专门介绍了知更鸟的外形特征分布及习性跟自然息息相关所以选B。B
I first met my darling Chita in February 1996. I owned a pet store and her parents brought her to the store with a sore leg. She was a teacup Chihuahua (吉娃娃), ouple to take her to the vet.
The next week the young man brought Chita back again with his mother, and he was in tears. He had broken up with his girlfriend and had to sell his little dog. I took a look at her and told the young fellow I would find her a very good home. She has been with us ever since.
In all those years we have only had one night when she didn't sleep with me. I had to go away for a Christmas party and during the time I was away I called home at least five times. We decided to change her name, and, as she was a little fireball, we called her Conchita.
Once she was knocked out by one of the other dogs when they were all rushing to greet us on arriving home. I gave her mouth-to-mouth breaths and little heart pushes on the way to the vet. She was all right after check, we went to the vet again. After blood tests and a lot of worry, she passed wind and was OK after that. That was the most expensive “fart(屁 in history!
She is getting on now and is totally deaf and cannot see very well. She can still find her way down the stairs we built for her to get off the bed, but she can't get back up, so she does a little tap dance on the floor to wake me up and I put her back in bed.
She has certainly ruled our household over the last 14 years and all the other animals pay attention to her.
                                  

(C)24. Who owned Chita in the beginning?
A. The vet.  B. The author.
C. The young couple.  D. The man's mother.
【解析】细节理解题。根据第一段“...her parents brought her to the store with a sore leg. She was a teacup Chihuahua (吉娃娃), 可以得知C正确。(D)25. What can we infer from the third paragraph?
A. The author couldn't sleep without Chita.
B. The author liked to listen to Chita on the phone.
C. The new name would bring good luck to Chita.
D. The author gave Chita a lot of care and love.
【解析】推理判断题。根据第三段“In all those years we have only had one night when she didn't sleep with me. ”可知Chita只有一天没有和作者睡在一起所以排除A;B和C未提及;由“during the time I was away I called home at least five times ”知道作者在唯一没有和Chita在一起的那天打了好几次电话问候Chita由此可知作者非常爱Chita所以D正确。(A)26. What does the underlined word “that” in the fourth paragraph refer to?
A. The fart.  B. The blood test.
C. The little heart push.  D. The mouth-to-mouth breath.【解析】指代题。根据“she passed wind and was OK after that”可知“after that”是指“after she passed wind”而根据下文“That was the most expensive ‘fart(屁)’in history!”可知“passed wind”是放屁的意思所以A 正确。(B)27. What would Chita do to get back to the bed?
A. She would turn to other dogs.
B. She would wake the author up by doing some tap dance.
C. She would stay where she was and wait for the author.
D. She would bark continuously until the author came to her.
【解析】细节理解题。根据倒数第二段“so she does a little tap dance on the floor to wake me up and I put her back in bed”可知B正确。C
While e-books are on the rise, k could turn into a tree? Now thanks to a Brazilian children's book publisher, that is possible, at least for one book!
The “Tree Book Tree” program is the thought of Argentina's Pequeno Editor and FCB Buenos Aires. Their first creation Mi Pap Estuvo en la Selva (My father Was In the Jungle), has been around in regular format for many years. In the book, a young boy takes the readers on an exciting journey of his father's adventures inside an Ecuadorian jungle.
The book that is made from acid-free paper, printed with natural ink and hand-stitch(手工缝合), (蓝花楹) seeds are carefully sewn into the pages to help it transform into a tree.(over and over again), he or she waters the cover and places it in a sunny area inside the house. Once the seeds sprout, the book can be planted in the dirt in any location the owner decides. From then on, the book just has to be nurtured like any other plant. Franco says they picked the Jacaranda, because “It's a tree that provides excellent shade and offers oxygen to the environment.”
The only unfortunate part is that the publishers are not planning to transform their other books or even make more copies of this “tree book”. This non-commercial project was just a one-time project to make everyone aware of the resources used when producing something even as common as a book.【语篇导读】本文是一篇说明文。 一个阿根廷人发明了一种用特殊材料制作成的新型环保书。小孩子在看完这本书以后可以把这本书当成一个种子通过培养和照顾让它长成新C)28. What can we know from the first paragraph?
A. Reading e-books is an excellent habit.-books.【解析】推理判断题。根据第一段中的Though that is an excellent habit, 尽管这是一个非常好的习惯但这种习惯也意味着要砍掉很多珍贵的树木。由此可知纸质书籍需要耗费大量的树木。故选C。(C)29. What is special about the book Mi Pap Estuvo en la Selva?
A. It can be read again and again.
B. It can be easily stored for future use.
C. It can be transformed into a tree if planted.
D. It is about an exciting journey in the jungle.
【解析】细节理解题。根据第一段中的But what if the book could turn into a tree? Now thanks to a Brazilian children's book publisher, is possible和第二段的前两句可知这本书的特殊之处在于:如果将这本书种植它可以长成树。(A)30. What can a kid do after finishing reading the book?
A. Nurture the book in the dirt.
B. Put the book away on a shelf.
C. Use the book to protect flowers.
D. Sow Jacaranda seeds into the book.
【解析】细节理解题。根据第四段中的After a kid finishes reading the book(over and over again), owner decides.可知孩子读完书后可以将其种在土里。(B)31. What's the publishers' attitude towards the future of “tree books”?【解析】观点态度题。根据最后一段第一句The only unfortunate part is that the publishers are not planning to transform their other books or even make more copies of this “tree book”. 可知出版商们不打算再制作这种材料的书可以推断出他们对这种书的未来持怀疑态度。D
Hot weather is closely associated with clinic visits among migratory farm workers compared to other patients, according to a study by researchers at The University of Texas Health Science Center at Houston (UT Health). 
Lead author Kai Zhang, Ph.D., used data from the Community and Migrant Health Center in Colorado to compare clinic visits among migratory farm workers, seasonal farm workers and non-farm workers. Migratory farm workers are those who travel for agricultural work while seasonal farm workers do not change homes or travel away from their established homes for work. Heat has a significant impact on migratory farm workers, (臭氧) levels from the US Environmental Protection Agency(EPA). When Zhang compared hot days to average days, sits among seasonal farm workers when temperature and ozone levels are high.
“Migratory workers are more susceptible to heat-related health issues for several possible reasons. They tend to have poorer living environments, r conditioning; suffer from poverty, which has been linked to a higher risk of exposure to heat; and may lack family support for prolonged periods of time. Also, their immigration status may make them more likely to suffer from labor abuses, ” said Zhang.
“Hot weather greatly affects the health of migratory farm workers. This research suggests possible significant impact of heat on migratory farm workers and provides justification (正当的理由) for undertaking further studies, at preventive programs,” said Zhang.
【语篇导读】本文是一篇议论文。 主要讲述了炎热天气对于迁移的农民工的影响。(C)32. What can we know about migratory farm workers?
A. They do not have to change their homes or travel away for work.
B. They are less likely to visit a clinic than seasonal workers on hot days.
C. They are greatly influenced by heat even in a mild summer.
D. They are found to have strong resistance to hot weather.
【解析】细节理解题。根据第二段Heat has a significant impact on migratory farm workers, even in a moderate summer.可知C正确。(D)33. What leads to migratory farm workers' heat-related health problems?【解析】细节理解题。根据第四段中的their immigration status may make them more likely to suffer from labor abuses可知D正确。(C)34. What does the underlined word “susceptible” mean in Paragraph 4?
A. Quickly adapted.  B. Terribly troubled.
C. Easily affected.  D. Closely connected.
【解析】词义猜测题。 根据第四段中的Migratory workers are more susceptible to heat-related health issues for several possible reasons. 以及后文可知这里是说由于几种可能的原因迁移的农民工更容易有相关健康问题。可知C正确。(B)35. What does Zhang hope to do for migratory farm workers?
A. Improve the traffic situation.
B. Launch heat precautionary programs.
C. Call off related regulations.
D. Offer more medical support.
【解析】推理判断题。根据最后一段This research suggests possible significant impact of heat on migratory farm workers and provides justification (正当的理由) for undertaking further studies, 可推断出 B 第二节(共5小题;每小题2分满分10分)根据短文内容从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。-wake cycle is one of the most important strategies for achieving good sleep. If you keep a regular sleep schedule, number of hours at different times. This holds true even if you change your sleep schedule by only an hour or two. 36.__B__ Try the following ways to help you stick to your body clock, and you will have a better sleep.
37.__C__ Keeping a regular sleep-wake schedule helps set your body's internal clock and improve the quality of your sleep. Start by setting realistic bedtime that will work with your lifestyle. 38.__G__ The next morning, ake up naturally without an alarm clock. If you need it to wake up on time, you may need to set earlier bedtime.
Avoid sleeping in—even on weekends you have stayed up late. 39.__E__ If you really need to make up for late night, choose a daytime nap rather than sleeping in. This way allows you to pay off your sleep debt without disturbing your natural sleep-wake rhythm. tend to have trouble falling asleep throughout the night, napping can make things worse. 40.__F__ Besides, limiting them to 15 to 20 minutes in the early afternoon is a good idea.
A. Never sleep after dinner.
B. Keeping the same routine is vitally important.
C. Try to go to sleep and get up at the same time every day.
D. Don't turn to pills every time you can't sleep quickly.
E. The more your weekend sleeping schedules differ, the worse problems you will experience.
F. If sleeplessness has become a serious problem for you, consider giving up sleep during noontime.
G. Choose a time when you normally feel tired, so that you will fall asleep fast.
【解析】前面提及坚持自己的作息时间后文再次提及Try the following ways to help you stick to your body clock..., 因此可知此处强调保持规律作息的重要性。本段讲述的是如何做到长期坚持自己的作息时间故本段的主题为C项。前面提及设定一个实际的睡觉时间该空具体举例阐述何为切实可行的睡眠时间。本段的主题就是不要在家睡懒觉即使周末熬夜了也不可以睡懒觉。本处给出原因解释为何不能睡懒觉。本段讲述第三部分 英语知识运用(共两节满分45分)第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分满分30分)阅读下面短文从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项并在答题卡上将该项涂黑。__41__ us, which made me sad for quite a long time. What was __42__, a fire broke out in our house then, destroying everything __43__ within. We had nothing for a while, no clothes, no money and no place to stay, nothing.
After the fire, we went to live with my __44__ in her one-bedroom apartment and __45__ on her living room floor. Practically penniless, __46__. 
Immediately after remembering what day it was, I __47__ that I didn't have anything to give my mother for Christmas Day. We had __48__ given each other something, __49__ it was just a cookie heart she baked or a paper card I had made. 
I stayed on the balcony of the apartment, feeling sad for I __50__ not being able to give my mother anything, especially now. She needed __51__; she was every bit as __52____53__ I could have ever imagined. The brightly colored sun __54__ lightly on top of some clouds __55__ unbelievable blues, browns and reds. The __56__ combined in pleasant ways. Something clicked in my head—that was the perfect __57__ for my mother.
I ran __58__, too excited to talk, and pulled my mother out onto the balcony. The colors had filled the entire sky.
Mother was __59__ but then happy. She told me in a breathless voice that no one had ever given her anything as __60__, or as beautiful. She said she would take the light and colors of that sunset and keep them in her heart forever...
【语篇导读】在过去的一个月里作者经历了许多的不幸;父亲的离去、家里失火。结果一家人一无所有。圣诞节之际作者拿什么作为礼物送给母亲呢?无意之中作者发现了天空那么美丽的日落那不正是送给母亲的最好的礼物D)41. A. beat  B. visited  C. missed  D. left 
【解析】根据上下文which made me sad for quite a long time和我们搬到外婆家住可以推测是父亲离我们而去了。(B)42. A. more  B. worse  C. wrong  D. better
【解析】根据下文a fire broke out in our house then可知答案为worse更糟糕的是”。(C)43. A. bought  B. buried  C. held  D. designed
【解析】“held within”是过去分词作后置定语修饰前面的everything表示“里面包含的”。 (C)44. A. father  B. grandpa  C. grandma  D. uncle
【解析】根据后文her一词的(B)45. A. played  B. slept  C. lived  D. stayed
【解析】C和D含义类似与上文的live一词重复。根据上下文语境判断一家人搬入后由于地方窄只能睡在地板上。(A)46. A. backs  B. suitcases  C. tables  D. cupboards
【解析】由于一场大火毁了家里的一切因此桌子、衣柜等这些东西都荡然无A,意思为:“我们身上只有这身衣服了”。(D)47. A. noticed  B. expected  C. thought  D. realized
【解析】贫穷到如此地步作者“意识到”自己没有什么可以作为礼物送给母亲。(A)48. A. always  B. seldom  C. nearly  D. only
【解析】根据后文it was just a cookie heart she baked or a paper card I had made可知他们过去总是送礼物给对方即使母亲给我的只是她自己烤的心形甜饼我给母亲的是用纸做的一张卡片。(D)49. A. as if  B. after  C. when  D. even if
【解析】句意见上题解析。(C)50. A. imagined  B. resisted  C. hated  D. considered
【解析正因为以前有送礼物的习惯因此这时的作者不愿意不给母亲任何礼物。(A)51. A. cheering up  B. putting up  C. giving up  D. showing up 
【解析】家庭遇到不幸我觉得我应该让母亲振作起来。故选A “cheering up”。(D)52. A. ashamed  B. disappointed  C. lucky  D. unhappy
【解析】家庭不幸母亲和我一样心情不好。(B)53. A. clouds  B. sunset  C. setting  D. day
【解析】从最后一段She said she would take the light and colors of that sunset and keep them in her heart forever...可知这里指作者能想象到的最美的日落。(A)54. A. rested  B. built  C. decorated  D. entered
【解析】见下句详解。(C)55. A. occupied with  B. covered with  C. made of  D. divided into
【解析】太阳在云彩之上云彩由各种令人难以想象的色彩编织而成。(B)56. A. floors  B. colors  C. clouds  D. apartments
【解析】“combine”意思为混合再根据上文blues, 这些颜色的名称可知答案为B。(B)57. A. plan  B. gift  C. excuse  D. dream
【解析】根据第三段的内容可知作者想送母亲一份礼物此时作者是想把这美丽的日落作为礼物送给母亲从最后一段也可得到暗示。(C)58. A. downstairs  B. upstairs  C. inside  D. away
【解析】根据文章第四段“I stayed on the balcony of the apartment” 和后面的“and pulled my mother out onto the balcony”可知作者原来在阳台上因此要跑进去。(D)59. A. satisfied  B. amazed  C. scared  D. puzzled
【解析】我把母亲拉出来母亲感到很困惑。(C)60. A. expensive  B. common  C. special  D. funny
【解析】联系上下文母亲看到这份礼物的时候先是困惑后来转而高兴。她没有想到孩子会送这样的礼物给她这份礼物应该是“特别的”超出想象的。第二节(共10小题;每小题1.5分满分15分)阅读下面短文在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正Around twenty years ago I was living in York. 61.__Though/Although/While__ I had a lot of experience and a Master's degree, I could not find 62.__satisfying/satisfactory__ (satisfy) work.
I was driving a school bus to make ends meet and living with my friend, for I had lost my flat. I had attended five 63.__interviews__(interview) with a company and one day they called to say I didn't get the job. “Why has my life become so hard?” I thought 64.__painfully__(painfulkeep it in case somebody claimed (认领) it. The earring v65.__was_painted__(paint) black and said “BE HAPPY”. right! I 66.__decided__(decide) immediately to make a list of fifty things I was happy with. That night there was a phone call 67.__for__ me from a lady who was a director at a large hospital. She asked me 68.__to_give__(give) a one-day lecture on stress management to 200 medical workers.
My day there went very well, and before long I got a well-paid job. To this day I know that __it__ was because I changed my way of 70.__thinking__(think) that I completely changed my life.
【语篇导读】本文是一篇夹叙夹议文章。文章讲述了“我”20年前在纽约经历的一段艰难生活。【解析】考查连词的含义及其用法。尽管我有许多经验和硕士学位但还是不能找到满意的工作。考查形容satisfying/satisfactory 令人满意的。考查名词复数。考查副词。修饰动词用副词形式。考查时态和语态。考查时态。考查介词。for表示对象、用途等意为“给、对、供”。考查非谓语动词。ask sb. to do sth.为常用结构。 考查it的用法。强调句式It is/was+被强调部分+that+句子其余部分。考查名词词义及语境理解。thinking 思想;思维;思考。第四部分 写作(共两节满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(∧)并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(\)划掉。修改:在错的词下画一横线并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错2.只允许修改10处多者(从第11处起)不计分。 what you should do when a car
accident . If you sense that your car has run into another vehicle, don't panic and
 to remain quiet and calm. You are supposed to stop your car where it is and get
out of it immediately to see how serious the damage  is. Call 120 for help if anyone is
 injured. Call the traffic police station  the insurance company involved as well to
report the accident. After that, stay at  very spot and wait for their arrival. If the
accident is nothing serious, both you and the other driver can handle it by . You
can simply drive away after you have scanned each other’s ID card, put down each
other's phone number, and  on how much should be paid and the way it is to be
paid. Avoid any more harm to the other side if it is you who  to blame.
第二节 书面表达(满分25分)假如你是李华Tom在邮件中告知你他被Oxford University录取了邀请你本周六晚参加庆祝派对但你那天晚上恰好有非常重要的学校活动不能参加派对。请你用英语给他回复邮件。注意:1. 词数100左右;可以适当增加细节以使行文连贯。________
________________________________________________________________________
【参考范文】e held this Saturday evening. However, much to my regret, I have to decline your kind invitation. As you know, a Chinese Poetry Competition is being held in our school and I have successfully entered the final round competition, which happens to be scheduled on this Saturday and will not end until late into evening. It’s a great pity that I can’t make it to your party. But I’ve prepared a gift for you and hopefully you will like it.
May your party be a great success and enjoy yourself that day!
Yours,
Li Hua

听力材料Excuse me, sir. Visiting hours are over. It's time for the patient to rest.
M: I'm sorry. I didn't know the time, or I would have left earlier.
Text 2
W: Sir, may I help you?
M: Yes, did the cleaning staff find a wallet in the room that I just checked out of?
Text 3
W: Is there enough time for me to put on some makeup?
M: You have fifteen minutes to do all your stuff. We plan to set off at 10:35.Hi, Jack, it's Mary. I'm sorry, but the printer is not working. Could you get someone to check it?
M: Don't worry. I'll ask an engineer to check it for you.
Text 5
W: I'm betting the New York team will win. What do you think?
M: I'm in favor of the Californian team. Do you think we should bet on the match?
W: Deal. And the loser washes the dishes for a whole week.
Text 6
M: This semester is finally over. We really need a long vacation after months of hard work.
W: Yes, I agree with you. But aren't you worried about your final exam results?
M: I think I did a great job in maths. I'm also not worried about the other exams, like physics, but I might have failed the geography exam.
W: Really? So, where are you going for your summer holiday?
M: Hawaii is my first choice, but I'm also considering Long Island and California. I want to get a tan this summer, you know.
W: OK, have a good holiday. And see you next semester.
Text 7
W: Excuse me, Sir, do you have a minute?
M: Sure, is anything wrong?
W: I've made a tough decision, Sir. I want to quit my job. Here is my resignation.
M: To be honest, I'm quite surprised. What is the exact reason? Dissatisfied with the salary, or having trouble getting along with your colleagues?
W: Neither. Actually, it's because I feel exhausted doing the job.
M: Is there any possible way to change your mind, like a promotion?
W: Thank you, but I just want to have a good rest. 
M: What about a two-week holiday with full pay? From tomorrow to July 31st.Really? Thank you so much. I would like to accept that.
Text 8
W: Hey Michael, I'm tired. Would you mind driving for a while?
M: Sorry. I would like to, but I don't know how to drive.
W: Really? You don't have a license? I thought everyone had a license.
M: No, I've lived in cities all my life and when I'm at home I usually take the subway or bus.
W: I see. Do you think you'll learn to drive in the future?
M: Yes. I plan to buy a car next year. I think I need one in the U.S.Actually, a lot of people in cities here take the bus, too.
M: Well, I'd like to travel more. I've been here for a few months already and I feel like I haven't seen anything yet.
W: How are you going to learn to drive? Do you want me to teach you?
M: No thanks, I wouldn't want to trouble you. I've already signed up for a class near my house. It starts next month.
Text 9
W: You would never believe it, but Adele is going to give a concert in our city next month!
M: Really? It's too good to be true! I'm a big fan of hers. Her song, Rolling in the Deep, is amazing!
W: Yes, her beautiful voice makes it difficult not to fall in love with her. I like her song, Someone Like You, best.
M: I think the sooner we get the tickets, the better. Do you have any idea of how much they cost?
W: The ordinary seats are selling for 1,000 yuan each; guest seats are priced at 1,500 yuan each; and the VIP seats cost 2,500 yuan each.
M: So, two tickets for ordinary seats, right?
W: But I would prefer two guest seats, and then we can have a much better view. It's within our budget. Also, there is a 10% discount if we buy two guest seats.
M: OK, you decide. Shall we buy the tickets at the ticket office or over the telephone?
W: I think online booking would be more convenient.
M: All right.
W: Another piece of good news for you! Adele is going to sing her new song, Skyfall, during the concert.
M: Wow! I can't wait to hear it.
Text 10
A burial place in Washington,DC is using goats instead of poison to remove weeds.
In recent years, many weeds have grown in the cemetery. Officials do not want to use poisons to kill the weeds. The cemetery is near the Anacostia River. Officials have worked for many years to remove pollutants from the river, which runs through the city.
Lauren Maloy is the program director at the cemetery. She says because it is close to the river, “We are always looking for ways to make sure that we are sustainable, that we are not using pesticides that might hurt the environment.” So cemetery officials have decided to use goats. The animals are less costly than chemicals and do not hurt the environment. And the goat eats a lot of weeds.
The animals are owned by Mary Bowen, a farmer. She operates a company called Browsing Green Goats. The cemetery pays her company more than US $11,000 to have the goats remove unwanted plants from each hectare of the cemetery. But Mary Bowen says that is about half the cost of using poisons. An electronic fence keeps the goats from leaving the cemetery. Mary Bowen says she examines the fence every day. She says she has not lost a goat in five years. She hopes that the goats will help more people understand that they can keep their property free of weeds without hurting the environment.
答题卡题序	1	2	3	4	5	6	7	8	9	10	11	12	13	14	15答案	C	C	A	B	A	C	A	C	A	A	B	B	C	B	B	题序	16	17	18	19	20	21	22	23	24	25	26	27	28	29	30答案	A	C	C	B	A	D	C	B	C	D	A	B	C	C	A题序	31	32	33	34	35	36	37	38	39	40	41	42	43	44	45答案	B	C	D	C	B	B	C	G	E	F	D	B	C	C	B题序	46	47	48	49	50	51	52	53	54	55	56	57	58	59	60答案	A	D	A	D	C	A	D	B	A	C	B	B	C	D	Cgh/Although/While 62. satisfying/satisfactory 63. interviews 64. painfully 66. decided 67. for 68. to give69. it 70. thinking












高考学习网-中国最大高考学习网站Gkxx.com | 我们负责传递知识!



本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营