欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 内蒙古太仆寺旗宝昌一中2017-2018学年高一上学期期末考试英语试卷

内蒙古太仆寺旗宝昌一中2017-2018学年高一上学期期末考试英语试卷

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 内蒙古

上传时间:2018/1/19

下载次数:74次

资料类型:期中/期末

文档大小:73KB

所属点数: 2

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?
绝密★启用前
考试时间:100分钟;姓名:___________班级:___________考号:___________
 
题号	一	二	三	四	五	六	总分		得分									注意事项:1、答题前填写好自己的姓名、班级、考号等信息 2、请将答案正确填写在答题卡上 
第I卷
 
评卷人
得分




	一、阅读理解		Read More & Spend Less
     We have more than 7 million used books for sale, from the earliest board books to the all-time classics.     If you like what we have to offer, Tell-a-Friend and we’ll give you more reasons to read!     Any member of our website who invites friends and family to try our books using the “Tell-a-Friend” program will see a 20% discount(折扣) when that friend places their first order within 14 days.     Start exploring and save big on all your favorites. Here we list some of our books that are heavily discounted.     Giraffes Can’t Dance     By Giles Andreae     This book has been pleasing children for over 15 years. Gerald the tall giraffe would love to join in with the other animals at the Jungle Dance, but everyone knows that giraffes can’t dance… or can they? 2004, Paperback     ISBN:9780439539470     From $0.99     Laugh-Out-Loud Jokes for Kids     By Rob Elliott     With over 700,000 copies sold, this book will have children rolling on the floor with laughter. A great gift idea for any child.     2010, Paperback     ISBN: 9780800788032     From $0.89     Love You Forever By Robert Munsch     With simple text and pictures, Love You Forever is a book to be shared----a story about love that children will carry with them throughout their lives.     1995, Hardback     ISBN;9780099266891     From¥1.98     How to Win Friends & Influence People     By Dale Carnegie     As the most famous confidence-building book ever published(出版), this classic book will turn your relationships around and improve your relationships with everyone in your life.     2013, Paperback     ISBN: 9788087888223     From $0.99
The “Tell-a-Friend” program encourages people to	.A.take pleasure in reading with their friends.B.help a friend form the habit of reading.C.share the website with othersD.read more but spend less2.Who wrote the story about animals?A.Rob ElliottB.Giles AndreaeC.Dale CarnegieD.Robert Munsch3.Which book has a different kind of paper cover from the others?A.How to Win Friends & Influence PeopleB.Laugh-Out-Loud Jokes for KidsC.Giraffes Can’t DanceD.Love You Forever
B
 A couple had a son eleven years after they married. They were a loving couple and the boy was the apple of their eye. When the boy was around four years old, one day the father was very tired after work so he asked his wife to pick up their son. The mother, who was very busy in the kitchen, totally forgot about it.     Later the boy lost his way on the street. When the son was found missing, the mother hurried to look for him, but she didn't find him. The mother felt very sad and didn't know how to face her husband.     When the father went to the police station after hearing that the son was missing, he looked at his wife and said just four words. What do you think the four words were? The husband just said “I love you, darling.”     The son was missing. If she had picked him up earlier, this would not have happened. There is no point in blaming (责备) anyone. His wife had also lost her only child. What his wife needed at that moment was comfort and understanding from her husband. That is what the husband gave his wife. Several weeks later, with the help of the police, the couple finally found their lost son. The family's relationship became stronger over that time.     Sometimes we spend lots of time asking who is to blame. We miss many chances to give each other support and let each other feel the warmth of human relationships. Get rid of all your unwillingness to forgive, selfishness, and fears and you will find the world is much more wonderful.4.What is the meaning of the underlined phrase “the apple of their eye”?A.A person who always has a sweet smile in their opinion.B.A person who is as pretty as an apple in their opinion.C.A person who is loved more than anyone else in their opinion.D.A person who looks like an apple in their opinion.5.Why didn't the father pick the boy up himself?A.He was very lazy.B.He thought the mother had picked him up.C.He forgot to pick him up.D.He was too tired to do it.6.What can we learn from this passage?A.Be careful in everything you do.B.Love is the most important thing.C.Learn to forgive others.D.Everyone can make mistakes.7.What do you think of the husband?A.Warm-hearted.B.Careful.C.Hard-working.D.Broad-minded.
C
 
       Mother Teresa was born in Yugoslavia, on August 27, 1910. She attended the government school near her home until she was eighteen. At that time, some doctors and nurses from Yugoslavia were working in India, and they often wrote to the school about their work. She decided to join them one day.         When she left school, she went first to Britain. Then a year later she went to India, where she began to train to be a teacher. After training, she was sent to Calcutta, where she taught geography at a school and soon after became headmistress.         However, although she loved teaching, in 1946 Mother Teresa left the school and went to work in the poor parts of Calcutta. Later she trained to become a nurse in Patna, and then began her work helping the poor and comforting the dying in the streets of the city. Slowly, others came to help her, and her work spread to other parts of India.         Mother Teresa is now a well-known person. Many photos have been taken of her, as she travels the world to open new schools and hospitals in poor countries. In 1979, she was given the Nobel Peace Prize for the lifetime of love and service she has given to the poor.8.Where did Mother Teresa receive her education?A.In Yugoslavia and India.B.In Yugoslavia and Britain.C.In Britain and India.D.In Yugoslavia, Britain and India.9.What first made Mother Teresa work in India?A.Her visit to the poor parts of Calcutta.B.Her visit to Britain after she finished school.C.The medical workers' letters to her school.D.The work of the nurse in the city of Patna.10.Mother Teresa gave up teaching because she wanted ________.A.to look after the poorB.to travel to poor countriesC.to build hospitals for the poorD.to train nurses to care for the poor11.Mother Teresa is now a famous person because she has ________.A.saved many poor people in IndiaB.helped to bring about world peaceC.helped to make India a more peaceful placeD.taken care of many poor people in the world

D
 
    Many years ago my student asked me the question, "Mrs. Kindred, why do you teach?" Without taking time to reflect(反应), I answered, "Because someday I might say something that might make a difference in someone's life." Even though I was sincere, that wasn't a very good answer and my student didn't let it slide.
    "Let me get this straight," he said, "You went to college for four years so you could come here every day because you have the hope that someday you might say something that will influence someone?" He shook his head as if I were crazy and walked away looking confused. I'm one of those people who look back and wish they had said something smart or witty(机智的), or swift(敏捷的).
    Even though that particular student might no longer wonder why I teach, there are days when I wonder. On those days, I remind myself of the real reasons I teach:
    It's in my blood. My mother was my most influential teacher, and she was a 6th grade reading teacher until her death in 1990. She instilled(逐渐灌输) in me a love of reading and the knowledge that education opens doors.
    Teaching is a way to make a difference. If you throw a stone in a pond the ripples go on and on until they reach the shore. You can't have ripples without a "stone." Good teachers throw stones that make a positive difference, and that's what I strive to do.
    I genuinely love teenagers.
    I want to share with others what I know and what I have learned through the years. Life is full of ups and downs, and if I can help students avoid some potholes on the road of life, I want to do so. If they'll allow me to celebrate their victories with them, I want to do too.
    Teaching isn't for everyone, but I know I made the right career choice.
12.Why did the student continue to ask the question about the writer’s being a teacher?
A.Because he thought her answer was unbelievable.B.Because the writer was insincere.C.Because the student was naughty.D.Because the answer was difficult to understand.
13.According to the text, which of the following is NOT true?
A.The writer’s mother has the greatest influence on her.B.The writer’s answer made the student confused.C.In the writer’s opinion, some people in the world are unfit to teach.D.The writer annoyed the student who asked the question.
14.We can infer from the text that _________.
A.the writer was also a good teacher in schoolB.the writer often plays with her students beside a pondC.the writer devotes herself to teaching and her studentsD.the writer often accompanies the students on their way home
15.What’s the main idea of the text?
A.A student’s silly question.B.A good teacher who likes students.C.A confused student.D.The reason why I teach.
评卷人	得分						
 二、七选五


Maybe you are an ordinary student.①    16    This is not necessarily so. Anyone can become a better student if he or she wants to. Here’s how:     Plan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list, you should make a schedule of your time. First arrange your time for eating, sleeping, dressing, etc, then decide a good, regular time for studying.②  17      A weekly schedule may not solve all your problems, but it will force you realize what is happening to your time.     Make good use of your time in class.③ 18       Listening carefully in class means less work later. Taking notes will help you remember what the teacher says.     Study regularly. When you get home from school, go over your notes, review the important points that your teacher is going to discuss the next day, read that material.④   19     If you do these things regularly, the material will become more meaningful, and you will remember it longer.     Develop a good attitude towards tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. The world won’t end if you don’t pass a test, so don’t be over worried.    ⑤     20   You will probably discover many others after you have tried these.A. This will help you understand the next class.B. You probably think you will never be a top student.C. Don’t forget to set aside enough time for entertainment.D. No one can become a top student unless he or she works hard.E. There are other methods that might help you with your study.F. Take advantage of class time to listen to everything the teacher says.G. Make full use of spare time to take note of what the teacher says in class

评卷人
得分




	三、完形填空			It was a moving story. There was a    21    boy named Roy Freetz in a 30-student classroom who was really hungry and had    22    to eat. He felt jealous(嫉妒的) of all of his    23    when they were eating and enjoying their food. One day, he   was     24    in one of the corners of the classroom as usual when his classmates had lunch. At that moment, a girl came to him and gave him all the food in her    25   . The boy was surprised and tried to    26    , but the girl left. Then the girl dropped out of the school and went to another town. The boy didn’t see the girl again.    Many years had passed, and the girl was    27    as a meat vendor in her town. There was a    28    when she was walking to and from the market. But everything changed when she was    29    by a car. She was taken to the hospital at once. She was badly    30    and the doctors did everything they could to    31    her.    After    32    for five days, she woke up and cried because her family had no money to    33    the hospital bill. At that moment, the nurse came and gave her the hospital bill. It    34    : “Everything is paid by one box of food many years ago.” It was    35    by Roy Freetz. The girl cried and    36   everyone in the room. Then, when she looked at the    37    of the bill, she saw the words: “WILL YOU MARRY ME?” She was very    38    at this. And at that moment, the doctor came and gave her a    39   . The girl    40    his proposal and they lived a happy life from then on.21.A.naughty    B.poor    C.nice    D.mean22.A.anything    B.something    C.anything    D.nothing23.A.friends    B.classmates    C.relatives    D.colleagues24.A.staying    B.screaming    C.complaining    D.singing25.A.bag    B.car    C.box    D.basket26.A.pack    B.change    C.sell    D.refuse27.A.painting    B.working    C.teaching    D.studying28.A.month    B.second    C.time    D.minute29.A.hit    B.beaten    C.fought    D.caught30.A.damaged    B.wounded    C.destroyed    D.injured31.A.raise    B.save    C.support    D.educate32.A.sleeping    B.lying    C.struggling    D.dreaming33.A.cost    B.spend    C.pay    D.give34.A.issued    B.acted    C.displayed    D.stated35.A.permitted    B.promised    C.admitted    D.signed36.A.thanked    B.pleased    C.awarded    D.praised37.A.surface    B.cover    C.middle    D.back38.A.alert    B.surprised    C.sensitive    D.amused39.A.medicine    B.advice    C.ring    D.dollar40.A.tested    B.considered    C.accepted    D.believed

第II卷
评卷人
得分




	四、语法填空		阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
  My friend had a chance to make a trip to Hong Kong 41.        August 15,2016. He had dreamed about 42.        (visit) it since his boyhood and it was the first time that he 43.        (be) there. The following was 44.        he had seen.
  45.        (arrive) there, he was 46.        (shock) by its beautiful scenery and tall buildings.47.        we all know, Hong Kong has the most skyscrapers in the world. Wherever he went, he saw many smiling faces. People in Hong Kong were kind, generous, easygoing and ready to help others. Much to his surprise, he saw that people there always kept order in public places. 48.        a great number of people were waiting for the next train at the subway station, they were talking in such a low voice as not to disturb others.
  Chinese and English are the official languages of Hong Kong. English is 49.        (wide) used in governments, markets, service centers and other fields.
  Staying there for a week was a good experience for him,50.         he would never forget.
 
评卷人
得分




	五、短文改错		   文中共有10处语言错误,要求你在错误的地方增加、删除或修改某个单词。   增加:在缺词处加上一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词;   删除:把多余的词用斜线(\)划掉;   修改:在错的词下划一横线,并在该次下面写上修改后的词;   注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;            2. 只允许修改10处,多者(从11处起)不计分。    English is now speaking as a foreign or second language in South Asia. For an example, India has very large number of fluent English speakers because of Britain ruled India from 1765 to 1947. During that time English become the language for government and education. English is also spoken in Singapore and Malaysia and countries in Africa such like South Africa. Today the number of people in China learn English is increasing rapid. In fact, China may have the largest number of English learner. Will Chinese English develop their own identity? Only time will tell.
 
评卷人
得分




	六、书面表达		       假如你是第一中学高一(2)班的李华,你初中时期的好朋友李平进入另一所高中学习,请用英语给李平写一封信,描述一下你的近况。内容包括:   1. 你对新学校,新班级的印象;   2. 你对高中生活的感受和打算;   3. 你对李平的想念和对友谊的理解。要求:1. 可适当增加细节,以使行文连贯;          2. 词数100左右(信的开头与结尾已给出,不计入总词数)Dear Li Ping,   How are you? I am now studying in Class 2 Grade1 in No.1 Middle School.                                                                                                                            _________________________________________________________                                                                                                                               ______________________________________     Best wishes.                                                                                                Yours, Li Hua
 
高一英语期末试卷参考答案

一、阅读理解
1.C; 2.B; 3.D
B4.C; 5.D; 6.C; 7.D
C8.A; 9.C; 10.A;11.D
D12.A;13.D;14.C;15.D
二、七选五
B; 17.C; 18.F; 19.A; 20.E
三、完形填空
1.B; 22.D; 23.B; 24.A; 25.C; 26.D; 27.B; 28.C; 29.A; 30.D; 31.B; 32.A; 33.C; 34.D; 35.D; 36.A; 37.D; 38.B; 39.C; 40.C
四、语法填空
on; 42.visiting; 43.had been; 44.what; 45.Arriving; 46.shocked; 47.As; 48.Though /Although ;49.widely; 50.which
五、短文改错
1.speaking-spoken 2.去掉an 3. has ∧very -- a 4.去掉of5. become-became 6.like-as 7.learn-learning 8.rapid-rapidly9.learner-learners 10.their-its
六、书面表达
Dear Li Ping,      How are you? I’m now studying in Class2 Grade1 in No.1 Middle School. I’m writing to tell you something about my recent life.     At present, I come to a very large and beautiful school. Here I’m glad to meet many teachers and friendly schoolmates, who are very kind to me. I am getting along well with my classmates and often take part in class activities. However, life in high school is stressful. Many students haven’t used to it, but I am determined to go through all the difficulties and learn each subject well.     Now I still miss you and often think of the days we spent together. We helped each other with our study and shared our happiness and sadness in the junior school. We are true friends. I hope we’ll keep in touch with each other and let the flower of friendship blossom forever.
   Best wishes.
Yours, Li Hua











版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com



本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营