欢迎来到高考学习网,

[登录][注册]

免费咨询热线:010-57799777

高考学习网
今日:1530总数:5885151专访:3372会员:401265
当前位置: 高考学习网 > 山西省运城市康杰中学2018届高考模拟(四)英语试卷

山西省运城市康杰中学2018届高考模拟(四)英语试卷

资料类别: 英语/试题

所属版本: 通用

所属地区: 山西

上传时间:2018/6/1

下载次数:101次

资料类型:模拟/摸底/预测

文档大小:130KB

所属点数: 2

普通下载 VIP下载 【下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?
康杰中学2017—2018年高考英语模拟题(四)
命题人:马小雯   审题人:卢琪
本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。考生作答时,将答案答在答题卡上,在本试卷上答题无效。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。
注意事项:
1、答题前,考生务必先将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上,认真核对条形码上的姓名、准考证号,并将条形码粘贴在答题卡的指定位置上。
2、选择题答案使用2B铅笔填涂, 如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案的标号;非选择题答案使用0.5毫米的黑色中性(签字)笔或碳素笔书写,字体工整、笔迹清楚。
3、请按照题号在各题的答题区域(黑色线框)内作答,超出答题区域书写的答案无效。
4、保持卡面清洁,不折叠,不破损。第Ⅰ卷 
第一部分 听力 (共两节, 满分30分)
答题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?
A.£19.15.                   B. £9.18.             C. £9.15.
答案是C。
’s friends.		C. Stay away from Kate.
4. Where does the conversation probably take place?
A. In a wine shop.				B. In a supermarket.		C. In a restaurant.
5. What does the woman mean?
A. Keep the window closed. 		B. Go out of for fresh air.	C. Turn on the fan.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段时间对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What is the man going to do this summer?
A. Teach a course.			B. Repair his house.		C. Work at a hotel.
7. How will the man use the money?
A. To hire a gardener.		B. To buy books.			C. To pay for a boat trip.
听第7段材料,回答第8、9题。
8. What is the probable relationship between the speakers?
A. Schoolmates.			B. Colleagues.				C. Roommates.
9. What does Frank plan to do right after graduation?
A. Work as a programmer.	
B. Travel around the world.
C. Start his own business.
听第8段材料,回答第10至12题。
10. Why does the woman make the call?
A. To book a hotel room.	
B. To ask about the room service.
C. To make changes to a reservation.
11. When will the woman arrive at the hotel?
A. On September 15.		B. On September 16. 		C. On September 23. 
12. How much will the woman pay for her room per night?
A.$179.					B. $199.				C. $219.
听第9段材料,回答第13至16题。
13. What is the woman’s plan for Saturday?
A. Going shopping.			B. Going camping.			C. Going boating.
14. Where will the woman stay in Keswick?
A. In a country inn.			B. In a five-star hotel.		C. In her aunt’s home.
15. What will Gordon do over the weekend?
A. Visit his friends.			B. Watch DVDs.			C. Join the woman.
16. What does the woman think of Gordon’s coming weekend?
	A. Relaxed.				B. Boring.				C. Busy.
听第10段材料,回答第17至20题。
17. Who is Wang Ming?
A. A student.				B. An employer.			C. An engineer.
18. What does the speaker say about the college job market this year?
A. It’s unpredictable.		B. It’s quite stable.			C. It’s not optimistic.
19. What percentage of student job seekers have found a job by now?
A. 20%					B. 22%					C. 50%
20. Why are engineering graduates more likely to accept a job?
A. They need more work experience.
B. The salary is usually good.
C. Their choice is limited.
第二部分 阅读理解(共两节,满分60分)
第一节 共15小题; 每小题3分,满分45分阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
Every November, Time magazine picks out what it calls “The 25 Best Inventions” of the year. Here, Teens has chosen some of the most interesting ones.
Ember Mug
It’s hard to always keep coffee at the right temperature, especially in winter. It’s too hot to drink at first, but before we know it, it gets too cold and loses all its taste. The perfect level of warmth for a cup of coffee only lasts for 37 seconds, which makes the Ember Mug a great invention. It keeps your coffee or tea at a certain temperature, anywhere between 45℃ and 62℃, once you set it through a smartphone app.
Tasty One Top
TV cooking shows make cooking look so easy, but it’s almost impossible to get the recipes to cook the same as how the professionals cook. However, the Tasty One Top DIY cooking companion is here to help. Developed by Buzzfeed, the cooker can be connected to a smartphone app, which has more than 1,700 recipes and videos. You choose a recipe and the app will let the cooker know what to do. For example, it’ll tell you when to turn your steak or when to add certain ingredients.
Jibo
Smart speakers from companies like Amazon and Xiaomi have added a lot of fun to our lives, but they’re still just faceless speakers. However, Jibo, developed by MIT professor Cynthia Breazeal, has brought smart technology to life. Said to be “the world’s first social robot for the home”, Jibo looks like a cartoon character. Inside its “head”, there are various sensors and cameras, which allow it to recognize faces and speech. It can also set alarms, remind you of important things, tell you the weather and read news or messages from your friends and family.
21. How can Tasty One Top help people?
A. By teaching people how to cook.			B. By offering people different recipes.
C. By saving energy while cooking.			D. By offering different kinds of cooking apps.
22. What can Jibo probably be?
A. A cartoon character.					B. A faceless robot.
C. A family assistant.					D. A smart alarm.
23. What is the purpose of the passage?
A. To advertise high-tech products.			B. To introduce some new inventions.
C. To encourage subscription to Time.		D. To tell about some “tasty” products.
B
Every year, billions of kilograms of fresh produce are wasted in the United States. Meanwhile, millions of poor Americans go hungry, without access to healthy, affordable meals.
Evan Lutz is enthusiastic about correcting that social injustice. And he combines that goal with enthusiasm for business. Lutz is CEO and founder of Hungry Harvest, a business which collects and sells “ugly ” produce. These are fruits and vegetables that most food companies would throw away. More than six billion pounds are wasted each year due to surface imperfections.
“So I’ll give you an example.” Lutz says, “If you go to a grocery store you will see all the produce lineup shiny, perfect, of the same size and color. But on a farm, everything doesn’t grow the same way. So all that stuff that doesn’t grow the same way often gets thrown out. And what we do is take all that normally gets thrown out because of its odd size or shape, box it up and deliver it to our customers once a week.”
For Evan Lutz, giving back to others came form his upbringing.
“When I was growing up my parents taught me the values of giving back, and giving is a lot more powerful than receiving. We sell produce with a purpose and that doesn’t just mean we reduce food from going to waste. We hire people that were formerly in prison or were formerly injured or sick living in homeless shelters. They really wanted to get back on their feet for a second chance in life.”
Evan Lutz is really happy to be realizing great mission that he thinks can really revolutionize the food industry in America.
24. The social injustice in Paragraph 2 refers to the fact that _________.
A. vegetables and fruits that don’t taste good get wasted.
B. much produce gets wasted while many Americans starve.
C. grocery stores only sell produce of the same size.
D. poor Americans can not afford healthy food.
25. What business does Hungry Harvest mainly do?
A. Deliver food for free.					B. Raise money for the poor.
C. Collect “ugly” produce and sell it.		D. Buy “ugly” produce and process it.
26. Why does Evan Lutz hire those people mentioned in Paragraph 5?
A. To lower labor costs.					B. To increase productivity.
C. To offer them a job.					D. To enjoy a better reputation.
27. What can be a suitable title for the passage?
A. Creating More Jobs for the Less Fortunate.
B. Putting Healthy Food on Dinner Table.
C. Making Profits from Shiny Produce.
D. Giving Unused Produce a Purpose.
C
The Diet Zone: A Dangerous Place
Diet Coke, diet Pepsi, diet pills, no-fat diet, vegetable diet… We are surrounded by the word “diet” everywhere we look and listen. We have so easily been attracted by the promise and potential of diet products that we have stopped thinking about what diet products are doing to us. We are paying for products that harm us psychologically and physically(身体上).
Diet products significantly weaken us psychologically. On one level, we are not allowing our brain to admit that our weight problems lie not in actually losing the weight, but in controlling the consumption of fatty, high-calorie, unhealthy foods. Diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale(秤)instead. All we have to do is to swallow or recognize the word “diet” in food labels.
On another level, diet products have greater psychological effects. Every time we have a zero-calorie drink, we are telling ourselves without our awareness that we don’t have to work to get results. Diet products make people believe that gain comes without pain, and that life can be without resistance and struggle.
The danger of diet products lies not only in the psychological effects they have on us, but also in the physical harm that they cause. Diet foods can indirectly harm our bodies because consuming them instead of healthy foods means we are preventing our bodies from having basic nutrients(营养成分). Diet foods and diet pills contain zero calorie only because the diet industry has created chemicals to produce these wonder products. Diet products may not be nutritional, and the chemical that go into diet products are potentially dangerous.
Now that we are aware of the effects that diet products have on us, it is time to seriously think about buying them. Losing weight lies in the power of minds, not in the power of chemicals. Once we realize this, we will be much better able to resist diet products, and therefore prevent the psychological and physical harm that comes from using them.
28. From Paragraph 1, we learn that ________.
A. diet products fail to bring out people’s potential.
B. people have difficulty in choosing diet products.
C. diet products are misleading people.
D. people are fed up with diet products.
29. One psychological effect of diet products is that people tend to _____.
A. try out a variety of diet foods.
B. hesitate before they enjoy diet foods.
C. pay attention to their own eating habits.
D. watch their weight rather than their diet.
30. In Paragraph 3, “gain comes without pain” probably means ______.
A. losing weight is effortless.			B. it costs a lot to lose weight.
C. diet products bring no pain.			D. diet products are free from calories.
31. Diet products indirectly harm people physically because such products ______.
A. are over-consumed.				B. lack basic nutrients.
C. are short of chemicals.				D. provide too much energy.
D
How Room Designs Affect Our Work and Feelings
Architects have long had the feeling that the places we live in can affect our thoughts, feelings and behaviors. But now scientists are giving this feeling an empirical(经验的,实证的)basis. They are discovering how to design spaces that promote creativity, keep people focused, and lead to relaxation.
Researches show that aspects of the physical environment can influence creativity. In 2007, Joan Meyers-Levy at the University of Minnesota, reported that the height of a room’s ceiling affects how people think. Her research indicates that higher ceilings encourage people to think more freely, which may lead them to make more abstract connections. Low ceilings, on the other hand, may inspire a more detailed outlook.
In addition to ceiling height, the view afforded by a building may influence an occupant’s ability to concentrate. Nancy Wells and her colleagues at Cornell University found in their study that kids who experienced the greatest increase in greenness as a result of a family move made the most gains on a standard test of attention.
Using nature to improve focus of attention ought to pay off academically, and it seems to, according to a study led by C. Kenneth Tanner, head of the School Design Planning Laboratory at the University of Georgia. Tanner and his team found that students in classrooms with unblocked views of at least 50 feet outside the window had higher scores on tests of vocabulary, language arts and maths than did students whose classrooms primarily overlooked roads and parking lots.
Recent study on room lighting design suggests that dim(暗淡的)light helps people to loosen up. If that is true generally, keeping the light low during dinner or at parties could increase relaxation. Researchers of Harvard Medical School also discovered that furniture with rounded edges could help visitors relax.
So far scientists have focused mainly on public buildings. “We have a very limited number of studies, so we’re almost looking at the problem through a straw(吸管),” architect David Allison says. “How do you take answers to very specific questions and make broad, generalized use of them? That’s what we’re all struggling with.” 
What does Joan Meyers-Levy focus on in her research?
A. Light.     		B. Ceilings.     		C. Window.     	 D. Furniture.
33. The passage tells us that _____.
A. the shape of furniture may affect people’s feelings.
B. lower ceilings may help improve students’ creativity.
C. children in a dim classroom may improve their grades.
D. students in rooms with unblocked views may feel relaxed.
34. The underlined sentence in the last paragraph probably means that _____.
A. the problem is not approached step by step.
B. the researches so far have faults in themselves.
C. the problem is too difficult for researchers to detect.
D. research in this area is not enough to make generalized patterns.
35. Which of the following shows the organization of the passage?







A 				B				C				 D
CP: Central point   P: Point		Sp: Sub-point(次要点)	C: Conclusion
第二节(共5小题; 每小题3分,共15分)
根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
    Having success and being able to meet one’s goals requires many things: knowledge, a sense of direction, hard work, luck, connections and perhaps a strong belief in yourself. We accomplish our goals one step at a time, doing a little each day.  36 
1. Get up an hour early.
People who get up early in the morning have a jump on the day.  37  And some studies show that the willpower and attention are strongest in the morning. In fact, the morning may be the most productive part of your day.
2. Drink a glass of water with lemon juice.
While your coffee is being prepared or waiting for the water to heat up, drink a glass of water with lemon juice. Why? Health experts say that drinking a combination of lemon juice and water first in the morning jump-starts the body’s metabolism(新陈代谢).
3. Exercise!
 38  Exercising in the morning may not be for everyone. Some people like to exercise after work or at night. Physical fitness experts and trainers often suggest some form of exercise in the morning because the middle of the day is a busy time for most people. By the day’s end , you may not have the time or energy to exercise.
4.  39 
Take time at the end of the day to think back on all the things that have happened.  40  And spend a little time thinking about tomorrow. It may help you to prepare if you take a few minutes to think about what you need to do the next day.
A. Make a plan for tomorrow.
B. For starters, they are awake!
C. Think about your day at night.
D. Some people may disagree with this one.
E. So using your day effectively is important.
F. Give thanks to wonderful things, if you want.
G. Well, don’t, as it is a great way to forget about the day ahead.
第三部分  英语知识运用(共两节,满分55分)
第一节  完形填空(共20小题;每小题2分,满分40分)
阅读下面短文,从短文后各题所给出的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
At my daughter's presentation ceremony, the principal reminded the kids of that now-familiar truth: they could have multiple careers in their lifetimes. As I lay in bed that evening, another truth  41  me that it is not just different careers that  42  each child.
I  43  my own life and how much it has  44 . Five years ago, I was in an unhappy marriage, living in a house that I felt wasn't mine. I felt  45  most of the time and not  46  my own future. Now, I live in my own beautiful apartment. My family life is peaceful, filled with  47 . My life is barely  48 . I created a whole new reality.
I have always  49  that great change is possible. I am the great-grandchild of the immigrants who left their countries with few  50 . From the shtetls(犹太人小村庄) of Russia and Poland,they created their own communities.
My parents moved to a  51  city with two small children and started a life different from that in their hometown. And my late grandmother lived two completely different lives.  52  she was a widow at 43 after my grandfather died suddenly, she  53  her daughters alone, cared for her elderly mother and  54  travelled out of her hometown. At 68, after being single for 26 years, she 55 us all by falling in love and remarrying. She and her husband, Harry, socialized  56  , and travelled around the country.
Life is full of  57 . We assume that our lives are linear(直线的), leading us from birth to death into a straight  58 . But they can change and have sharp  59 . They can double back and leap forward and begin another  60  altogether.
41. A. hit         	B. promised   		C. attacked   			D. suggested
42. A. hold back   	B. appeal to    		C. wait for    		D. call on
43. A. sought for   	B. tried out    		C. took over  			D. reflected on
44. A. transformed  	B. improved   		C. abused    			D. succeeded
45. A. terrified      	B. anxious    		C. curious     		D. ashamed
46. A. in control of  	B. in defence of   		C. in honor of  		D. in place of
47. A. noise        	B. devotion    		C. admiration   		D. laughter
48. A. bearable     	B. recognizable   		C. suitable     		D. acceptable
49. A. imagined      	B. doubted      		C. believed   		D. remembered50. A. contacts     	B. belongings    		C. expectations  		D. devices51. A. poor       	B. remote        		C. strange   			D. wealthy52. A. Since       	B. Until        		C. When      		D. Although53. A. educated      	B. raised       		C. accompanied   		D. comforted54. A. nearly        	B. frequently   		C. smoothly    		D. rarely55. A. amused        	B. annoyed      		C. satisfied   			D. surprised56. A. endlessly     	B. casually     		C. punctually   		D. accidentally57. A. challenges    	B. possibilities   		C. hardships   		D. hopes58. A. pattern       	B. shape         		C. path         		D. queue59. A. tendencies    	B. directions     		C. increases    		D. twists60. A. marriage      	B. relationship   		C. story        		D. plan第二节共10小题;每小题1.5分,满分15分阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
More and more people in America are celebrating the Indian holiday Diwali.Diwali is Hindi(印地语) “rows of lights". It is the most important holiday in India.  61  it began as Hindu observance, almost everyone in the United States celebrates the Festival of Lights. Many people around the world  62  (begin)to do as well. The United States is one of the places where the festival is becoming more common.  63  ( hold) in many parks and museums, Diwali celebrations can also be  64  (easy) found at American landmarks 65    Disneyland in California and New York city's Times Square.
Neeta Bhasin  66  ( found) the Times Square event. She said Indian immigrants have found great success in America but many Americans do not know much about India all  67  same. So, she decided to act. "I felt it's about time that we  68  ( take) India to mainstream America and show India's rich culture, arts and  69  ( diverse) to the world, "she said. "And I couldn’t find a 70  ( good) place than the center of the universe: Times Square.
第四部分  写作(共两节,满分35分)
第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,
句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号∧),并在其下面写出该加的词删除:把多余的词用斜线划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意: 1每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第l1处起)不计分。
The Spring Festival is approaching and many students want to go travelling. But I had made up my mind not to go . The reasons are as follows. Firstly, as senior three student, I have to work hardly to be admitted to my dream university. What’s more, I’d like to do some houseworks so that my parents can have a better rest. Meanwhile, during every holiday, there are too many tourists in almost every scenic spot that it is difficult to admire for the beautiful scenery and enjoy myself. Besides, there is a long holiday waits for me after the College Entrance Examination. And they can travel anywhere I like then.
第二节书面表达(满分25分)
假定你叫李华,你的英国笔友Tom想体验中国高铁,于是写邮件请你帮助购买北京到黄山的高铁票。请你根据以下提示回一封邮件
1. 对他的到来表示欢迎;
2. 请他将护照复印件发至你的电子邮箱;3. 当他到北京时,可以凭护照在车站取票;4. 简单介绍中国的高铁。
注意1. 词数100左右;
2可以适当增加细节,以使行文连贯。
参考词汇:高铁CRH
41-45.ACDAB    46-50.ADBCB    51-55. CABDD     56-60. ABCDC
B卷
听力:
1. A		2. B		3. A		4. C		5. A		6. A		7. B		8.A		9.A		10.C
11. B	12. A	13. C	14. A	15.B		16. B	17. A	18. B	19. A	20. B
阅读理解:21-23 BCA  24-27 ABBC  28-31 ABCD  32-35 CDAC  36-40 EBDCF
完型41-45.CDCBA    46-50.BADCA    51-55. DBDAC    56-60. BBDAC

61.Although/Though/While  	62. are beginning     	63 Held.    	64. easily			
65. like  		66.founded 		67. the   	68. should take    69. diversity 	  70.better
短文改错The Spring Festival is approaching and many students want to go travelling. But I had made up my mind not to go everywhere. The reasons are as follows. Firstly, as ∧ senior three student, I have 
                anywhere                                a
to work hardly to be admitted to my dream university. What's more, I'd like to do some houseworks
       hard                                                          housework
so that my parents can have a better rest. Meanwhile, during every holiday, there are too many
                        good                                        so
tourists in almost every scenic spot that it is difficult to admire for the beautiful scenery and enjoy myself. Besides, there is a long holiday waits for me after the College Entrance Examination. And
waiting
they can travel anywhere I like then.
 I
写作:
Dear Tom,
You cannot imagine how delighted I feel when I know that you are coming to China. You know a copy of the passport is a must for buying the ticket for foreigners. So you are supposed to send one to me by email. Additionally, when the ticket is booked, you could pick it up by having your passport checked upon arriving in Beijing.
Finally, I’d like to express my appreciation for your choice. CRH is the best means of transportation in China. China’s advanced technology contributes to its high speed, comfort and safety, which also enjoys great fame abroad.
Hope you will enjoy your trip on CRH!
Yours
Li Hua










版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com


试题类型:A



本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请联系并提供证据(kefu@gkxx.com),三个工作日内删除。

热门下载

精品专题more

友情链接:初中学习网人民网高考网易高考高中作文网新东方冬令营